Ik zou het erg leuk vinden als u een leuk berichtje achterlaat!
(Ik antwoord via een e-mail)
grijzebillenvanfloydjpg.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Nelleke
een jaar geleden

Ik heb mijn cavia’ s nu al een paar keer bij Aranka gebracht. Wat is het fijn om zo’n opvang adres te hebben en te weten dat zij het ook goed hebben. Behalve de verzorging verloopt de communicatie ook plezierig. Dus we brengen ze in augustus weer met een gerust hart naar de Binkies!

Roland Philippo
2 jaar geleden

Wij hebben onze cavia’s in de zomervakantie meerdere keren bij Aranka ondergebracht en zijn daar heel tevreden over. Kort geleden hebben we een van onze twee cavia’s helaas moeten laten inslapen waardoor de andere alleen achterbleef. We hebben contact opgenomen met Aranka en gevraagd of zij een goede suggestie had hoe hiermee om te gaan. Gisteren hebben we de andere cavia bij Aranka ondergebracht, het was een feest om te zien hoe onze cavia vanaf het eerste moment met haar soortgenootjes optrok. Hier uit blijkt maar weer dat cavia’s echt gezelschapsdiertjes zijn. We zijn blij dat onze cavia in goede handen is, Aranka zoekt nog een plekje voor haar. Dank je wel voor alle goede zorgen!

Lucia en Mariska
2 jaar geleden

Lieve Aranka,

Nu alweer een aantal jaren onze cavia 2 cavia's bij je gebracht voor onze vakanties. Altijd dik tevreden goede verzorging, liefde volle aandacht en je vakkundigheid wat betreft hun gezondheid. Nu logeren Bella en Luna bij je. Je had in de gaten dat het niet goed ging met Bella en nam direct contact met ons op. Het kwam omdat haar tanden te lang waren en haar kiezen niet goed waren. Helaas hebben wij dit niet zelf ontdekt. Dezelfde avond ga je met Bella naar de dierenarts. Wat een service! Na een nachtje daar geweest te zijn heb je haar weer opgehaald en liefdevol verzorgd. Zelfs tijdelijke dwangvoeding is geen probleem. Ook houd je ons op de hoogte van de situatie met foto's en filmpjes. Iedereen raad ik aan om cavia's te laten logeren bij jouw!

Marjo
5 jaar geleden

Hoi Aranka,
Inmiddels al 2x onze lieve caafjes met een gerust hart bij jou achter gelaten toen wij op vakantie gingen, maar nog nooit een berichtje op je gastenboek achter gelaten.
Dan nu toch maar een berichtje om je te bedanken voor alle goede zorgen die je hebt laten zien. Bij jou zijn ze in hele goede handen, dus volgende keer neem ik zeker weer contact met je op.
Groetjes
Marjo

Judith Benedick
5 jaar geleden

Hoii Ik heb een zoon van Scooby en ik was benieuwd naar een geboortedatum van moeder en vader Petrikov en Vodka. Heb je ook nog een foto van Vodka?
Groet,
Judith Benedick

Hermien
5 jaar geleden

Lieve Aranka, Ik was gisteren erg blij en verrast, dat Olivia met Olive meekwam naar mijn huis. Door tussenkomst van Michael mijn zoon en kleindochters. Ik hoef nu niet na te denken aan wie ik Olive zal koppelen. Ze zitten nu samen in een groot hok en hebben bij mij in de woonkamer een for ever home. Ik dank je voor de bijgeleverde stamboom en knuffelbewijs en het zijn super mooie en lieve cavia's, je doet het fokken heel goed en proffesioneler. Als iemand een gezonde en mooie cavia zoekt, zal ik ze zeker naar jou doorsturen! Vriendelijke groeten van Hermien.

Glenn & Glenda
6 jaar geleden

Hai Aranka,
Wij vinden het superfijn dat Duvel (de Binkies) en Merlot bij jou mogen logeren tijdens onze vakantie. We laten ze met een gerust hart aan jou over, zij zullen niks te kort komen. Dank je wel alvast voor de goede zorgen!

Sureya
6 jaar geleden

Hallo , ik zag op uw website dat u meerdere zeugjes te koop heeft. Ik wil er graag eentje voor de fok. Maar ik lees dus dat sommige niet fok geschikt zijn door een extra kruin bijv. Waarom is dit? Ik vind dit namelijk niet erg ze hoeven voor mij niet 'perfect' te zijn. Ik heb zelf 2 peruvian beertjes die ook zijn afgestaan omdat ze niet show geschikt waren vanwege extra kruinen? Dit is toch opzich geen reden om er niet mee te fokken? ( hier bedoel ik mee dat ik het niet erg vind om ermee te fokken maar natuurlijk niet wil dat ze erdoor geen kinderen kunnen of mogen krijgen). Zou u me foto's door kunnen sturen van de zeugjes zonder rode ogen als dit kan? Ik kan het namelijk op de foto's niet zo goed zien.
Alvast bedankt
MVG Sureya

Smithc818
6 jaar geleden

Very informative article post.Really looking forward to read more. Fantastic. edfdkadkcgdfeeck

Postma
6 jaar geleden

Ik ben op zoek naar peruvian
lilac saffraan wit zeugen het liefst
twee

Mvg Herman Postma

Noppe
6 jaar geleden

Hallo, ken je nog Jace, bij jou geboren op 30/12/12. Hij heeft onlangs bij een nieuw mandje gekregen. Hij werd als fokbeer gebruikt en is nu met pensioen. Hij is nog steeds een knappe man. Wij zijn heel blij met hem. Heb je nog foto's van toen hij klein was? Groetjes Martine uit Bredene België

paula
6 jaar geleden

Hallo, krijg je binnen kort ook langhaar cavia's. Wij zijn op zoek naar een zeugje.
vr gr Paula

Marion
7 jaar geleden

In dec 2016 hebben wij met plezier twee caviaatjes gekocht bij Aranka. Wat een lieve en goede baas is zij, alle lof! Ze drong niet aan en was erg zorgzaam om een te licht jonkie. We zijn heel blij met haar advies en met de twee kleintjes.
Groet
Marion

Sandra
7 jaar geleden

Hoi lieverd
Ging even kijken bij jou en ik vind dat bewegende caafje ook zo leuk
Kus mam

Linda
7 jaar geleden

Gefeliciteerd met de kleintjes!
Nu de rest nog, spannend!

MAR
7 jaar geleden

Mar
Ik ben al een tijdje op zoek naar een Dalmatiner zeugje. Heb zelf vroeger een caviastal gehad, en ook o.a Dalmatiners gefokt. Fokken doe ik al jaren niet meer, en dat is ook de bedoeling niet meer. Als je een zeugje voor mij heb, hoor ik het van je
groetjes
Mar

Hanne
8 jaar geleden

Ik zoek al een tijdje naar 2 cavia's om na de zomervakantie in huis te nemen. Ik zag dat je niks te koop aanbiedt. Komen er nog nieuwe hamsters aan die te koop zijn?

Groetjes,

Hanne

Dagmara
8 jaar geleden

Ik heb al tweede fantastische zwarte dame van Aranka waar ik erg blij mee ben. Ik ben ook altijd zeer onder de indruk van de fantastische omstandigheden in haar stalletje en haar echte liefde voor cavia's en heel goede verzorging van al haar diertjes. Kortom: fokken zoals het hoort.

Groetjes,

Dagmara

ans jansen
8 jaar geleden

Wij hebben een paar jaar geleden Uwan bij je gekocht, dat is echt de allerliefste en mooiste cavia van de wereld en nu wil mijn dochter Roos ook een Uwan. Op je site staat Ricky, die is ook superleuk. Wordt hij zoals die cavia die eronder staat afgebeeld met doe kuif? Wat een leukerd! Kunnen we die dan reserveren? Roos heeft deze week geen tijd maar volgende week well wat meer. Ik hoor het wel, hartelijke groetjes, ook van Uwan!

Roos
8 jaar geleden

ik heb je cavia opvang gezien en ik krijg ook cavia's en ze komen ook wel eens naar jij cavia opvang toe als ik naar vakansie ga

liefs Roos 9 jaar

Ans Jansen
9 jaar geleden

Hallo Aranka,
Ik Heb een paar jaar geleden een jonge cavia bij je gehaald nl. Uwan.
Hij zit samen met een kortharig mannetje die best overheersend is maar gelukkig maalt Uwan daar niet om want hij is de mooiste en liefste cavia die bestaat, ons hele gezin is dol op Uwan.
Ik zie dat je superactief met je cavia's bezig bent.
Mijn dochter wil ook graag een cavia als ze op kamers gaat dus als je nog eens een nestje hebt...
Alsnog bedankt voor die superlieve Uwan! groet en succes alles Ans Jansen

Manon
10 jaar geleden

Dat heet NAGELLAK,
MERKSTIFT
NIETJE DOOR OOR (grapje)
en anders net zoals ik..zwarte in de ene bak...zwarte in de andere bak
;)
Veel plezier met haar
Cs TofDob

Mira
10 jaar geleden

Super vakantieopvang!

Lieve Aranka, bedankt voor de goede zorg voor mijn drie caviadames. Paprika, Panda en Miss Etta hebben tijdens onze vakantie 10 dagen bij Aranka gelogeerd. Zij is erg deskundig en oprecht begaan met de diertjes. Toen bij Panda een klein abces openging heeft zij de wond vakkundig verzorgd en waardevolle tips voor de nazorg meegegeven. Conclusie: erg tevreden, met een gerust hart op vakantie! Ook de cavias hadden een fijne tijd in 'vakantiecamp' De Binkies: Aranka heeft een foto opgestuurd dat zij genomen heeft tijdens hun verblijf! TNX Mira

Caviastal de Binkies
10 jaar geleden

Hoi Mylène,
Ik ben blij om te lezen dat je mijn hobby nu wel waardeert. Het dierenleed raakt mij ook heel erg, niet voor niks ben ik al vanaf 10 jaar oud vegetarisch.
Nogmaals dank voor je bericht.
Groeten Aranka

Mylène
10 jaar geleden

Ik heb het gedicht van de regenboogbrug gelezen en ik heb er tranen van in mijn ogen het heeft me diep geraakt. Het is heel mooi en ik geloof dat dieren een ziel hebben en daar zeker naar toegaan, dank je daarvoor.
Liefs, Mylène

Mylène
10 jaar geleden

Lieve Aranka, dank je voor je snelle en oprechte berichtje, wat me echt heeft geraakt. Fijn dat je een echt hart hebt voor dieren en je ze in kleine getale fokt, zodat er nog genoeg aandacht voor hun is. Ook heel goed dat je een keer een cavia terug hebt genomen, omdat de nieuwe eigenaar haar niet meer wilde. En geef je zus maar een groot compliment van mij wat zij doet voor opvangdiertjes. En natuurlijk mag je daar je geld voor vragen, dat moet je zelfs en dat komt je toe voor alles wat je voor je dieren doet. Dieren kosten geld en mensen moeten dat beseffen voor ze een dier aanschaffen en ze hebben liefde nodig zoals u ze geeft. En mensen moeten bij deze ook weten dat dieren liefde nodig hebben en dat ze ze niet af kunnen danken als ze op vakantie gaan. Ik vind het fantastisch dat je mij hebt bericht en ook fantastisch dat je er in de toekomst over na wilt denken cavia's die een thuis zoeken een thuis zou willen helpen geven, natuurlijk tegen betaling. Het dierenleed raakt me zo diep. Als ik een nieuw dier zal aanschaffen, zal dat er 1 zijn die ik wil redden, dat maakt mij dubbel zo gelukkig. U ziet zelf ook graag blije gezichtjes en dan maak je mens en dier gelukkig. Dank u nogmaals voor uw lieve oprechte reactie en veel geluk met uw onderneming, ik hoop dat u mij niet vergeet, alsook cavia's die zielig zitten te wachten in een opvangcentra op een warm thuis.Liefs, Mylène

Caviastal de Binkies
10 jaar geleden

Beste Mylène,
Normaal gesproken antwoord ik via de mail op mensen die in mijn gastenboek schrijven, maar omdat jouw berichtje anders is dan de meeste berichtjes die ik ontvang, reageer ik even hier zodat iedereen mijn reactie kan lezen en kan zien dat ik ook dit soort berichtjes waardeer.

Net als jij houd ik ook heel veel van dieren, als je mijn pagina 'regenboogbrug' gelezen hebt, zou je ook gezien hebben dat ik écht veel om ze geef en de verloren caafjes nog steeds mis. Echter is cavia fokken een hobby van mij geworden en een hobby schuif je niet zo maar gemakkelijk van je af, ik fok kleinschalig (ik heb op het moment maar 17 cavia's, er zijn zat fokkers met 40/50 of zelfs meer cavia's), ik wil niet ver boven de 20 uitkomen, zo kan ik elke cavia nog genoeg aandacht geven en de verzorging bieden die ze nodig hebben en verdienen.

Je zegt dat je niet begrijpt dat mensen nog meer dieren gaan fokken, ik fok rassen en kleuren die je niet zomaar in de dierenwinkel tegenkomt. Bovendien zijn deze langharen (die oorspronkelijk voor de show gefokt zijn en dus goed stil moeten kunnen zitten) liever en rustiger dan de gemiddelde 'dierenwinkel cavia'. De baby's die hier geboren worden, worden elke dag even lekker geknuffeld zodat ze handtam verhuizen naar hun nieuwe huisje (en vaak ook kinderen). Die blije gezichtjes die ik dan zie maken mij zo gelukkig en dan weet ik weer waar ik het voor doe. Cavia's zijn hele leuke, gezellige huisdieren waar je veel lol mee kan beleven. Regelmatig mail ik ook mensen die een tijd geleden een cavia van me gekocht hebben hoe het nu met de cavia gaat, soms ontvang ik ook vanzelf mails van nieuwe eigenaars, wat ik erg waardeer.

En dan zal ik je nog iets vertellen, ik heb al een keer een cavia terug genomen omdat de nieuwe eigenaar haar niet meer wilde en ik heb een nieuw goed huisje voor haar gezocht, ik kon ook zeggen nee sorry verkocht is verkocht, maar dat deed ik niet omdat ik om het beestje geef, de mevrouw heeft zelfs haar geld terug gekregen en ik heb het diertje voor een kleiner bedrag weer naar een goed huisje gedaan. Het gaat mij namelijk totaal niet om het geld, maar om het welzijn van de diertjes. Het geld wat ik aan de diertjes 'verdien', gaat direct weer terug in de verzorging.

En dan spreek je nog over de opvangdiertjes, ik heb er al eens eerder over nagedacht om zulke diertjes in huis te nemen en dan rustig op zoek te gaan naar een goed huisje. Mijn zus heeft nu ook een groep opvangertjes zitten, als ik niet met mijn vakantie zat, had ik er nu al een aantal gehad. Dus wie weet zie je in de toekomst bij mij ook wel opvangertjes verschijnen!
Ik wil je bedanken voor je berichtje en ik hoop dat je mijn kant van het verhaal nu ook een stukje meer waardeert.
Groeten, Aranka

Mylène
10 jaar geleden

Ik hou heel veel van dieren heb zelf ook een cavia een konijn en een hond. Wat ik echter niet begrijp is dat mensen nog meer dieren gaan fokken. De wereld is vol met dieren en cavia's.Ik heb zoveel respect voor een mevrouw ook hier op jouwweb.be die gedumpte konijntjes en cavia's red die gedumpt zijn.Dat zijn ook prachtige cavia's daar zijn ook langhaar cavia's bij. Het zijn dieren die op een thuis wachten.Mensen brengen hun cavia's of konijntjes naar haar toe op haar goedkeuren en zij verzorgd ze en zoekt een nieuw huis voor ze.Misschien een idee voor u om gedumpte afgedankte cavia's weer een thuis te geven en dan te verkopen, want er zijn zoveeeel cavia's etc.die wachten op een thuis.En er sterven ook weer cavia's die als broedmachine worden gebruikt.Denk er is over. Lieve groet, Mylène

chantal
10 jaar geleden

hallo aranka ,
we hebben elkaar wel niet ontmoet maar mijn zoon had niet anders dan lovende woorden over jou stalletje , dat ze zo mooi gehuisvest zijn , dus ik wens je alshier nog verder succes met je caafjes...
grtz chantal
www.caviastaldayna.weebly.com

Sven
11 jaar geleden

Wat zijn ze schattig

Veel succes

linda
11 jaar geleden

hoi Aranka,hier weer eens een bericht van mijn kant.je hebt nog steeds mooie caafjes en lekker in de weer met nestjes en shows.hoop dat met jou ook alles goed gaat.met mijn stalletje ook alles oke,ben alleen door problemen met mn laptop de stamboom kwijt,lukt niet om opnieuw te downloaden,kan jij een stamboom doorsturen naar mij?heel veel plezier met al je beestjes!

gr linda van caviastallinda.nl

Cs TofDob
11 jaar geleden

Heee wijffie! Kom op met die fotoos van je nieuwe grut. we zitten te wachten hoor. ^^

Jenny
11 jaar geleden

Hallo Aranka!
Ich habe Deine Seite gernade über den holländischen Marktplatz gefunden und wollte nicht ohne Gruß gehen. Ich züchter Peru in beige und gucke immer mal, was es sonst noch in der Welt gibt. Ich werde sicher mal wieder reinschauen .
Liebe Grüße! Jenny

http://earthy-rainbows.beepworld.de/

katharina wagenknecht
11 jaar geleden

hi Aranka...
liebe Grüße aus Deutschland/Leipzig...du hast eine super schöne HP-Seite. Ich wünsche Dir alles Gute weiterhin, viele Erfolge bei der Zucht und evtl.Ausstellungen..freue mich auf einen Gegenbesuch glg katharina und die Sonderfarbenzwerge... :-)

http://kputsonderfarbenzwerge.beepworld.de

linda
11 jaar geleden

he Aranka,
alweer een tijdje geleden maar ik kijk geregeld op je site,je hebt weer mooie jonkies!bij mij ook weer een aantal zwangeren,ik verwacht in de komende 3 maanden ongeveer 20 jonkies dus ik heb wat te doen.veel plezier met je beestjes en geniet ervan. gr Linda van caviastallinda.nl

Alex
11 jaar geleden

Hallo aus Deutschland,
wunderschöne Peruaner hast du, macht Spass hier zu schauen.

Viele liebe Grüsse

Alex und die Meeris vom Hasselbachteich

www.MeerisvomHasselbach.npage.de

Lisette Tak
11 jaar geleden

Prachtige caafjes heb je !

Groetjes Lisette (caviastal Claire)

cheyenne en nigel
11 jaar geleden

Hoi Aranka,
Ik wil even doorgeven dat het heel goed gaat met Goof en Bounty.
De eerste dagen waren ze wat schuw en langzaam aan zijn ze wat brutaler geworden. Vooral goof is een boef, die is erg bewegelijk en gaat door het hoge stro heen, waar dan ook bounty hem achtervolgt. Dus het gaar goed! groetjes Cheyenne en Nigel

petra
11 jaar geleden

prachtige cavia's, ik ga je site zeker in de gaten houden, mooie hokken trouwens ook. Ga zo door ziet er heel goed uit.
Groetjes Petra.

Esmee
11 jaar geleden

Hallo Aranka,

Ik wilde je via deze manier toch nog even laten weten dat ik echt vind dat je prachtige caafjes hebt.
Kleine Djibouti (camilla) en Umfoefoe (cocos) genieten hier op en top.
Dimitri geeft de caafjes eerst een goeie morgen kus en dan is zijn moeder eens aan de beurt om goeie morgen te krijgen.
Ga zo door.

Groetjes Esmee

jacqueline
11 jaar geleden

hallo aranka
gefeliciteerd met de behaalde resultaten op de ecc show in harderwijk, had niet anders van je verwacht met je mooie dieren
en alles goed ???
veel succes met je mooie dieren
groetjes jacqueline

Tante Cor
11 jaar geleden

Lieve Aranka, wat een ontzettende mooie site. Heb je dit helemaal zelf gedaan? Toen ik laatst bij je was, dacht ik nog: ik moet nog even naar de caafjes kijken. Ik dacht dat ze ergens in huis stonden. Maar nee, je hebt een hele mooie kamer bij Hennie. Dat is erg lief van hem. Ziet er heel goed uit. De volgende keer gaan we langs. Heel veel succes met de caafjes. Die baby's....wat klein. Liefs, tante Cor. xx. :-)

linda
11 jaar geleden

wat heb jij je flat mooi opgeknapt zeg!en nog steeds mooie cavia"s.ik hoop voor je dat de zwangerschappen goed gaan.bij mij ligt de verkoop even stil,in juli 4 verkocht maar ik wil zo graag m"n schelties en coronet verkopen,dan heb ik weer ruimte om verder te fokken met CH-teddy"s.hoop dat het na de zomervakantie gaat lukken.morgen nieuwe foto's maken van de jonkies die natuurlijk lekker gegroeid zijn.veel plezier met je cavia"s! gr Linda

Trudy Floor
11 jaar geleden

Hoi, Ik twijfel idd over de zeugjes. Mijn dochter heeft haar oog op de kleinste laten vallen. Ik op de grotere. Ze zijn lilac goud wit. Frappuccino wordt steeds mooier. Misschien dat ik hem straks ook met Ice samen zet. Eerst dit nestje maar. Groetjes Trudy

Trudy Floor
11 jaar geleden

Hoi Aranka, Hoe is het? Vandaag zijn er baby's geboren bij Ice en Smoothie. Zou je er eens naar kunnen kijken als je tijd hebt. We hebben de bevalling helemaal meegemaakt. Echt bijzonder. De foto's op de site zijn wel van kort na de bevalling. www.caviastalstarbucks.nl

Muriël
11 jaar geleden

Hoi aranka, wat een mooie cavia's op je website! Ik heb meteen even met mama gekeken toen we thuiskwamen. Leuk dat je in mijn vriendenboekje hebt geschreven. Ik vind jou de liefste juf van de hele wereld!! Groetjes van Muriël

Irma de Haas
12 jaar geleden

Wat heb je weer een prachtig nestje 28 mei 5 mooie caafjes gefeliciteerd

linda
12 jaar geleden

wat een ontzettend leuk alpaca zeugje heb je!

Irma de Haas
12 jaar geleden

hoy Aranka wij ver heugen ons op de twee dames met de twee heren gaat het erg goed je hebt mooie site !!!!! groetjes van ons allen tot gauw !!!!

Trudy Floor
12 jaar geleden

Hoi, Weer een prachtig koppel heb je erbij. Ik wil je nog even bedanken voor al je meedenken en hulp. Ik verheug me enorm op Yazz. Succes met alles en hopelijk tot gauw. Groetjes Trudy (Caviastal Starbucks)

Maak jouw eigen website met JouwWeb