4-4.jpg       Vakantieopvang       5.jpg


Wilt u van de zomer even lekker een weekje of een aantal weken op vakantie? Of wilt u elders in het jaar op vakantie, een weekendje weg of heeft u gewoon even iets anders te doen, maar heeft u cavia's thuis zitten? Dan kunnen ze wellicht even bij familie, vrienden of kennis logeren, maar als dat nou niet kan? Dan biedt caviastal de Binkies uw cavia's een vakantieopvang.


*Tevens mogelijk in provincie Drenthe, vraag naar informatie*


De verzorging tijdens de vakantieperiode


Tijdens de vakantieperiode zorg ik ervoor dat mijn logés niets te kort komen, ze krijgen elke dag;
- vers water met een vitamine c pilletje
- krachtvoer
- onbeperkt kruidenhooi
- verschillende soorten groenten/fruit (o.a. andijvie, wortel, lof, paprika, appel, peer, bloemkool, groene kool, sla) de koolsoorten en vochtrijke groenten uiteraard met mate.

1x in de week krijgen ze een schoon, fris hok, waarbij het met dettol ontsmet wordt, de langharige cavia's worden gekamd en zonodig klitjes weggeknipt en de nageltjes worden bijgehouden.

Ik wil dat de cavia's zich zoveel mogelijk thuis en fijn voelen.
Heeft u 2 cavia's thuis die gewend zijn samen te zitten, dan komen ze hier uiteraard ook samen in een hok, dit met een maximum van 3 cavia's per hok. Heeft u een cavia alleen zitten, dan zal deze tijdens de opvang ook niet samen gezet worden met een andere cavia.

Wat moet u zelf meegeven?

- krachtvoer
Voor de opvangperiode moet u zelf krachtvoer meebrengen. Zouden we een acute overstap maken naar een ander soort voer, dan kan dit maag/darm problemen veroorzaken. Zorg dat u ruim voldoende voer meegeeft, het overige gaat gewoon mee terug. Kom ik voer te kort, dan moet ik extra kosten rekenen voor het kopen van extra voer. Het voer dat u meegeeft wordt uiteraard alleen voor uw cavia's gebruikt.
- eventuele medicijnen/extra vitaminen
Ik vind het geen probleem om uw cavia medicijnen of extra vitaminen toe te dienen, echter als dit 1x per dag nodig is, is dit vaker nodig dan kan ik uw cavia helaas niet verwelkomen. Is het toedienen zo gebeurd bij uw cavia dan reken ik hier geen extra kosten voor, ben ik echter iedere dag een kwartier bezig met bijvoorbeeld dwangvoeren dan vraag ik hier een kleine bijdrage voor, dit laat ik van te voren aan u weten.
- eventuele favoriete speeltjes of huisje van uw cavia's

Wat krijgen uw cavia's van mij?

- een hok
- zaagsel
- kruidenhooi
- vitamine c pilletjes
- groenten/fruit
Dit alles zit bij de prijs in begrepen, u hoeft dus niet met uw eigen hok te slepen, maar uw cavia's krijgen hier een mooi onderkomen.

Kosten voor opvang


Ik vraag per cavia per dag €3,-.

Interesse of vragen?

Wilt u een hok (of meerdere) bespreken? U kunt mij via de pagina 'contact' mailen voor een inschrijfformulier, heeft u nog vragen, dan kunt u mij daar uiteraard ook voor mailen.

Vachtverzorging

Tevens is er de mogelijkheid dat uw cavia's een complete vachtverzorging krijgen, ze worden dan gewassen met shampoo+crèmespoeling, geföhnd, geknipt (als u dit niet wilt, kunt u dit aangeven), de oortjes en oogjes worden schoongemaakt en de nageltjes worden geknipt. 
Dit alles kost slechts €15,- voor een langharige cavia en €7,50 voor een kortharige cavia.

Voorwaarden

Deze voorwaarden samen met het inschrijfformulier, ondertekent u bij aankomst.

- Het brengen en halen van uw cavia's


We spreken van te voren een datum af wanneer u uw cavia's komt brengen en halen.
De dag waarop uw cavia's gebracht en gehaald worden, wordt samen als 1 dag gerekend.
Laat u na de vakantieopvang niets meer van u horen, dan zijn uw dieren na 2 weken mijn eigendom, ik zal dan een nieuw huis voor de cavia's zoeken.
Komt u onverwacht eerder terug, dan overleggen we wanneer u uw cavia's kan ophalen, de overig besproken dagen hoeft u niet te betalen.
Blijft u onverwacht langer weg, dan laat u dit zo snel mogelijk weten en kijk ik of dat mogelijk is, de extra dagen worden bij het ophalen van uw cavia's bij het totaalbedrag berekend.

- De gezondheid van uw cavia's


Als uw dier een besmettelijke ziekte heeft, dan is hij op dat moment niet welkom.
Als uw cavia tijdens de vakantieopvang ziek wordt, gewond raakt of overlijdt, stel ik mijzelf hiervoor niet aansprakelijk. Ik zal contact met u opnemen over de gevolgen, eventuele dierenartskosten komen voor uw rekening. Zorg dat u te allen tijde bereikbaar bent op het opgegeven nummer.
U moet zelf ruim voldoende krachtvoer voor uw cavia's meebrengen, als ik tekort kom dan wordt het tekort gekomen voer bij u in rekening gebracht.

- Betaling


U betaalt €50,- borg/aanbetaling, waarvan €10,- binnen een week wordt overgemaakt zodra er een datum besproken is (dit om andere mensen niet te hoeven teleurstellen als de opvang vol zit en dat er dan toch plotseling iemand afzegt), €40,- wordt bij aankomst contant betaald. De €50,- wordt bij terugkomst verrekend met de opvangkosten.
Als u uw cavia's komt halen, worden de opvangkosten + eventuele bijkomende kosten (extra dagen verblijf / extra voer / dierenartskosten / vachtverzorging) hiermee verrekend.

                                            2-2.jpg


download.png


beoordelingenmp21.jpg
beoordelingenmp20-2.jpg
beoordelingenmp19-3.jpg
beoordelingenmp18-3.jpg
beoordelingenmp17-3.jpg
beoordelingenmp16-3.jpg
beoordelingenmp15-3.jpg
beoordelingenmp14-3.jpg
beoordelingenmp13-3.jpg
beoordelingenmp12-2.jpg
beoordelingenmp11-4.jpg
beoordelingenmp10-1.jpg
beoordelingenmp9-1.jpg
beoordelingenmp8-1.jpg

beoordelingenmp7-1.jpg
beoordelingenmp6-2.jpg
beoordelingenmp5-1.jpg
beoordelingenmp4.jpgbeoordelingenmp3-1.jpgbeoordelingenmp2.jpgNaamloos.jpgbeoordelingenmp1-1.jpg