Te koop                                 sitete-koop-1.jpg       De kleine caviaatjes verhuizen bij mij pas als ze 4 weken oud zijn en minimaal 300 gram wegen. Als hij/zij nog niet oud genoeg is, kunt u hem/haar reserveren door mij te mailen. Al mijn cavia's hebben een stamboom, de kleintjes (die fokgeschikt zijn) krijgen die dus ook mee. De cavia's die niet fokgeschikt zijn, krijgen een knuffelbewijs mee.
Cavia's zijn wel groepsdieren, als je ze alleen houdt gaan ze vereenzamen en zielig in een hoekje zitten kniezen. Ik zou dus graag zien dat de zeugjes bij een vriendinnetje komen te zitten en de beertjes bij een vriendje. Heeft u nog geen andere cavia(s)? Dan kunt u wellicht 2 broertjes of 2 zusjes of een andere combi kopen. De cavia's met dezelfde voorletter zijn broertjes/zusjes van elkaar.

Op de pagina 'geboren' kunt u meer lezen over de kleintjes.

Waarom je beter geen cavia's in de dierenwinkel kunt kopen? Bekijk het volgende fragment maar eens: https://kassa.bnnvara.nl/media/580950


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Lilac tan-goud-wit peruvian beertje: Xero     Vrij! €25,-
img_6143.jpgimg_6139.jpg

Lilac-goud-wit peruvian beertje: Xantos    Vrij! €25,-

img_6149.jpgimg_6146.jpg

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Saffraan-wit lunkarya zeug: Amarula     Vrij! €30,-
Geboortedatum: 02-02-2023
amarula.jpgamarula-1.jpg

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Lilac-saffraan-wit peruvian zeug: Orochata     Vrij! €10,-
Geboortedatum: 27-11-2018
Orochata is een prachtige dame die al op leeftijd is. Ze is in mijn stalletje geboren en heeft 2 nestjes gehad, daarna wilde ze niet meer zwanger worden en mocht ze met pensioen. Ze heeft toen een huisje gevonden en kreeg een vriendinnetje van gelijke leeftijd. Deze overleed helaas en daarom kwam Orochata weer terug naar mijn stal. Bij wie mag ze gaan genieten van haar oude dag?
orochata-13.jpgorochata-14.jpg

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Leo en Charli heb ik opgevangen van mensen die een beter huisje voor ze wensten. Het zijn twee zeugen van bijna 2 jaar oud. Ze zitten al samen sinds ze 4 weken oud zijn en het klikt leuk samen, dus het liefst verhuizen ze samen, maar apart is ook mogelijk. Geboortedatum: 04-11-2021

Zwart-rood-wit gladhaar zeug: Leo     Vrij! €20,-
leo.jpgleo-1.jpg

Rood-wit borstel zeug: Charli     Vrij! €20,-
charli.jpgcharli-1.jpg


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Maak jouw eigen website met JouwWeb